Ιερά Μητρόπολις Ρόδου

Copyright ©2017 imr.gr

Disable Preloader
Ιερά Μητρόπολις Ρόδου

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

 Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική  επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, την οποία συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, το τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ημερήσιο ΓΕΛ Κρεμαστής Ρόδου-σχολείο πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου.

     Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και ο κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές παρείχαν σημαντική ενημέρωση για τις σπουδές στην Ελλάδα, τη δομή του Λυκείου, το Εξεταστικό Σύστημα, τα Ψυχομετρικά Εργαλεία, τα σώματα ασφαλείας αλλά και τα σχέδια για Εθνικό Απολυτήριο.

     Πραγματοποιήθηκε επίσης, αναλυτική παρουσίαση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2024 και έγινε παρουσίαση ευκαιριών  για σπουδές στο εξωτερικό με υποτροφία.

Τέλος, έγινε παρουσίαση των προοπτικών στο πεδίο της Αεροδιαστημικής και των Τηλεπικοινωνιών, που αποτελούν επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο, από τον πρόεδρο του τμήματος Αεροδιαστημικής Επιστήμης.

Οι οργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν του ομιλητές κ. Δ. Γρηγοριάδη, κ. Χ. Ατλάση και κ. Β. Λάππα για τις εξαιρετικές του παρουσιάσεις καθώς και το πολυπληθές ακροατήριο για τη συμμετοχή του.

Share: